image/svg+xml respectam-clientul

Căutări populare

Sugestii de categorii

Sugestii de produse

<  Înapoi |
> Pagini informații > Returnarea produselor

Returnarea produselor

Ne dorim sa fiți pe deplin mulțumiți atunci când cumpărați de la noi
POSIBILITATE RETUR 14 30 ZILE!

Ne dorim sa fiți pe deplin mulțumiți atunci când cumpărați de la noi. Dacă nu sunteți încântați de produsele cumpărate, le puteți returna și noi vă vom înapoia contravaloarea comenzii.

Deși perioada legală de retur este de 14 zile, ne-am gândit să extindem acest termen la 30 zile, pentru a vă oferi un plus de relaxare în tot acest proces.

Produsele returnate care nu prezintă urme de uzură, sunt însoțite de ambalajele originale și de toate accesoriile beneficiază de RETUR GRATUIT!

Acceptăm returul și pentru produsele care nu îndeplinesc condițiile de mai sus, dar va trebui să luați legătura cu unul dintre operatorii noștri, pentru evaluarea produsului returnat.

În cazurile izolate, în care produsul ajunge neconform la dumnevoastră, acesta se înlocuiește cu unul nou în cel mai scurt timp, fără niciun cost suplimentar.


Care sunt pașii pentru returnarea unui colet?

1. Înregistrarea cererii de retur

Pentru a înregistra o cerere de retur este necesar să completați formularul de retur din contul dumneavoastră de client (îl găsiți în secțiunea Comenzile mele, la detaliile comenzii pe care doriți să o returnați) sau să ne transmiteți un email la [email protected] care să conțină: Numele, Telefon, Număr de comandă, Cont IBAN și Titular cont (în acest cont se vor returna banii)


2. Preluarea coletului de către firma de curierat

În termen de 2-3 zile de la primirea cererii de retur, un curier va veni să ridice coletul de la adresa unde a fost livrat acesta. Va rugăm să aveți în vedere urmatoarele:
- Împachetați produsele pentru retur, fix așa cum le-ați primit, pentru a fi protejate în timpul transportului
- Dacă produsele returnate nu prezintă urme de uzură, sunt însoțite de ambalajele originale și de toate accesoriile atunci RETURUL ESTE GRATUIT și veți primi în contul bancar suma integrală pe care ați achitat-o
- Dacă produsele returnate au urme de uzură, ambalaje originale rupte/lipsă sau sunt incomplete, luați legătura cu unul dintre operatorii noștri, pentru evaluarea produsului returnat. În acest caz vi se reține o parte din suma transferată în contul bancar


3. Returnarea banilor

În termen de 2-3 zile de la primirea coletului retur, banii vor fi transferați în contul IBAN indicat în formularul de retur sau pe email.

Părerea lor contează

Și ne motivează să fim din ce în ce mai buni!

Avem
0
Clienți fericiți
Am livrat
0
Produse