image/svg+xml respectam-clientul

Căutări populare

Sugestii de categorii

Sugestii de produse

<  Înapoi |
> Pagini informații > Despre noi

Despre noi

Vezi mai jos informații relevante despre compania și echipa din spatele ei.

Cine suntem noi?

   Suntem o echipa formată din oameni tineri, cu experiență vastă atât în mediul decorațiunilor interioare și fashion, cât și în domeniul marketing-ului online.

   În tot acest timp am fost alături de mii de clienți, care pe parcurs au devenit fideli față de noi, deoarece am încercat să oferim cele mai noi produse, în cele mai noi tendințe și cu un raport calitate-preț cel mai bun de pe piață.

Misiune și Viziune

   Misiunea noastră este să oferim o gamă largă de produse pentru casă, de cea mai bună calitate, nu doar pentru a satisface nevoile clienților noștri, ci și așteptările acestora. Fiecare client este diferit și, prin urmare, are nevoi diferite. Cu alte cuvinte, ne dorim ca tu să fii fericit după experiența cu noi.

   Viziunea este să devenim furnizorul numărul 1 de articole pentru casa din Romania. Cum ne propunem să ajungem acolo? Prin produse de o calitate superioară și servicii orientate către client.

Valorile noastre

   1. Clientul este motorul societății noastre
Ne preocupă să cunoaștem și să înțelegem nevoile și cerințele clienților noștri. Credem cu tărie că aceștia sunt factorul principal pentru reușita Originalio.

   2. Respect și Integritate
Suntem onești și încercăm întotdeauna să facem lucrurile așa cum trebuie. Ne recunoaștem greșelile, învățăm din acestea și reacționăm imediat. Respectam clienții/partenerii noștri și îi tratăm așa cum dorim să fim tratați și noi.

   3. Pasiune și Învatare
Ne place ceea ce facem și zi de zi luptăm pentru visul nostru. Continuu cautăm noi oportunități de dezvoltare și încercăm să ne depășim limitele. Suntem pregătiți în orice moment pentru provocări noi și suntem dornici de învățare. Doar așa putem deveni mai buni.

   4. Colaborare
Suntem deschiși la orice tip de colobare atâta timp cât nu încălcăm valorile noastre.

   5. Mediul de lucru
Pentru a ne atinge visul și a respecta toate valorile, am creat un mediu de lucru plăcut, relaxant, unde toți suntem prieteni înainte de a fi colegi.

Părerea lor contează

Și ne motivează să fim din ce în ce mai buni!

Avem
0
Clienți fericiți
Am livrat
0
Produse